Лікар всі серії

Мелодрама Лікар  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
16 августа 2010
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал, детектив «Лікар »:

Талановитий лікар провідною лікарні району Головатов після довгих сумнівів вирішується на ризикований експеримент, де його піддослідними повинні будуть стати важко хворі пацієнти мають різні патології печінки. Саме їм доведеться перевірити на собі нове дія унікального препарату. Лікувальний засіб було надано широко відомою фармацевтичною компанією, яка дуже зацікавлена в успіх початого дослідження, прекрасно розуміючи весь ризик і відповідальність того, що відбувається. Вести весь цикл спостережень за хворими доручається професіонала у своїй області – докторові Івану Важову.

З перших же днів медик починає помічати дивні речі, що відбуваються з організмом випробовуваних, але воліє умовчувати про всіх сумнівах, сподіваючись на покращення. Але після того, як в лікувальному закладі починають вмирати люди при нез'ясованих обставинах, назовні випливає шокуюча новина, про те, що Міністерство охорони здоров'я ніколи не давала дозвіл на проведене дослідження неперевіреною формули. Хто тепер нестиме відповідальність за смерть тих, хто опинився мимовільною жертвою непростимою недбалості, жадібності і жорстокості.

Серіал Лікар 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Лікар » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лікар 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лікар всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікар онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лікар (2010)