Кохаю, тому що кохаю

Фільм мелодрама, комедия «Кохаю, тому що кохаю »:

Петро Олексійович - бухгалтер за професією, приїжджає з метою перевірити базу відпочинку Радуга. Але так як Петро виховувався своєю матір'ю в рамках справедливості і чесності, то він виявляє бажання жити де-небудь, головне не на об'єкті перевірки, для того, щоб укладення в результаті його дослідження були зовсім незалежними.

Але при обстеження житлового комплексу у нашого ревізора виникають деякі здивування. Однак же, після тісного знайомства з начальством даної установи, він бачить, що це досить чесні і хороші люди. Петро починає потроху підозрювати, що напевно декому дуже вигідно було підробити документи з метою ліквідації бази «Веселка». Тепер він спробує провести своє особисте розслідування. Але ось у чому суть питання: чи вийде зробити це скромному і порядній бухгалтеру-ревізору?

Дивитися фільм «Кохаю, тому що кохаю » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохаю, тому що кохаю онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохаю, тому що кохаю дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохаю, тому що кохаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохаю, тому що кохаю (2012)