Єдиний мій гріх всі серії

Мелодрама Єдиний мій гріх  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
14 травня 2012
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал мелодрама «Єдиний мій гріх »:

Молода дівчина Марина (Олена Калініна) встигла швидко розчаруватися у відносинах, тому довго не вибирала претендента на роль чоловіка. Вона вийшла заміж без любові, але потрібно віддати дівчині належне - своїх справжніх мотивів для вступу в шлюб Марина не приховувала. Незабаром молодший син її обранця Саша (Денис Васильєв) затіяв боротьбу за серце дівчини з рідним батьком.

Чоловік Петро Черняєв (Любомирас Лауцявічюс) виявився значно старше, у нього за плечима два розлучення, після яких він сам виховує синів. Твердість і непохитність характеру принесли чоловікові успіх у бізнесі - він відомий в своєму місті власник риболовецької компанії. Однак, його диктаторські нахили зруйнували відносини з двома попередніми дружинами. Усвідомив Петро свої помилки і чи вдасться йому втримати Марину?

Мелодрама Єдиний мій гріх знімалася неподалік від Феодосії, спеціально для цього були створені унікальні декорації. Сценаристи відповідально підійшли до вивчення особливостей рибної промисловості в регіоні. Реальні кримські рибалки не тільки взяли участь в зйомках, а й стали консультантами. Завдяки тому, що образи головних героїв сильні і неординарні, дуже цікаво дивитися за розвитком відносин в цьому любовному трикутнику.

Серіал Єдиний мій гріх 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Єдиний мій гріх » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Єдиний мій гріх 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Єдиний мій гріх всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Єдиний мій гріх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Єдиний мій гріх (2012)