Пояс Оріона всі серії

Мелодрама Пояс Оріона  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал «Пояс Оріона »:

Сценаристка Тоня Морозова їде зі своїм нареченим, знаменитим продюсером Олександром Германом, в стародавнє місто Виборг. Їй хочеться відпочити з коханим, а заодно доробити черговий сценарій. У Виборзі у Олександра призначена зустріч з його давнім приятелем Кондратом Ермолаєвим, з яким Тонечці не знайома. Наречений запевняє, що ця людина - щось на зразок кухаря. Але, послухавши подробиці про Кіндрата, Морозова починає підозрювати, що він бандит. А потім і зовсім «кухаря» скрутили поліцейські: його підозрюють в тому, що той вбив свою дружину.

Олександра Герман явно чогось недоговорює. Його наречена вирішує провести розслідування, щоб розібратися, що взагалі відбувається. До істини докопатися вкрай важко. Морозової ясно одне: на межі руйнування її відносини з сильним і привабливим чоловіком, у якого, схоже, є страшні таємниці. Нестандартний підхід в поєднанні з чудово розвиненою інтуїцією дозволяє сценаристці поступово розплутувати справу. З кожним кроком у розслідуванні героїня відчуває драйв і адреналін. Вона вже не в перший раз самостійно розслідує злочини, хоча відношення до правоохоронних відомствах не має.

Серіал Пояс Оріона 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Пояс Оріона » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пояс Оріона 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пояс Оріона всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пояс Оріона онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Пояс Оріона (2021)