Зворотний шлях

Фільм мелодрама «Зворотний шлях »:

Таня і Петро відчувають один до одного ніжні почуття, але змушені періодично розлучатися. Причина таким мимовільним випробувань – робота Петра. Чоловік за професією геофізик і часто їздить в дослідницькі експедиції. Ось і зараз йому потрібно вирушати в чергове відрядження, де герой довгий час не зможе виходити на зв'язок. Тетяна вже й не приховує свого роздратування. Вона втомилася від цих ситуацій і бажає лише одного, щоб коханий був завжди поруч. Щоб хоч трохи підбадьорити улюблену при прощанні, Петро обіцяє їй, що після цієї поїздки вони одружаться і поїдуть в романтичну весільну подорож.

Так що на час його відсутності їй буде чим зайнятися і вибрати собі найкрасивіше на світі весільну сукню. Але все виходить зовсім по-іншому. Судно, на якому знаходиться команда геофізиків, терпить крах, врятуватися вдалося лише Петру. У критичному стані його знаходять і витягують з крижаної води норвезькі моряки. Прийшовши в себе через певний період, молода людина повертається на батьківщину, де його вважають давно загиблим. Хлопцеві доводиться налагоджувати своє життя з нуля. Але що з Тетяною? Дочекалася вона свого нареченого чи втративши надію, дала комусь іншому шанс?

Дивитися фільм «Зворотний шлях » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Зворотний шлях онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Зворотний шлях дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зворотний шлях онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Зворотний шлях (2010)