Гра (2018)

Мелодрама Гра (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, триллер
Тривалість:
104 мин.

Фільм комедия, триллер «Гра (2018)»:

Успішний мільярдер Юрій Володимирович Платонов живе щасливим життям і не знає горя, неприємностей і розчарувань. Його любляча дружина Марина і сімнадцятирічний син Саша, завжди підтримують свого годувальника, оточують любов'ю і турботою. Герой фільму «Гра» часто їздить у закордонні відрядження, на ділові зустрічі з іноземними партнерами. Ніхто з родичів не підозрює, що всі його поїздки — привід вирватися з будинку.

Насправді Юрій відвідує свою молоденьку коханку Катю, яка проживає в сільській глибинці. Багач не поспішає розлучатися з дружиною, і розповідати Каті про сім'ю, теж не поспішати. Він живе подвійним життям, насолоджуючись усіма принадами долі. Одного разу, Платонов починає помічати, що все в його житті дуже просто, немає жодних проблем і неприємностей. Його всюди супроводжують удача і везіння. Намагаючись знайти відповідь на найважливіше питання, герой стикається з непередбаченими обставинами...

Дивитися фільм «Гра (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Гра (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гра (2018)