Дружина по обміну (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Дружина по обміну (2018)»:

Марія Возницька — молода і красива жінка, яка отримала від життя все, що тільки можна побажати. Вона живе в розкішному особняку, їздить на крутих машинах, відвідує дорогі ресторани і просто насолоджується безбідного життям. Ось тільки щастя багатство не принесло: героїня фільму мріє про дитину, але її чоловік дуже зайнятий справами, щоб відволікатися на дрібниці. Незабаром відносини в родині сильно міняються не в кращу сторону.

Колишня любов пройшла і дружини стали чужими людьми. Одного разу, Маша вирішує взяти участь в реаліті-шоу «Дружина за обміном», і відправляється в сім'ю простого автослюсаря. Опинившись в старенькій двійці Олександра і його доньці Ані, Маша раптово захотіла все скасувати і повернутися в свої просторі апартаменти. Але, шоу почалося і змінити що-небудь вже неможливо. Через деякий час, Марія переймається почуттями до Саші і його дочки. Незабаром жінка прив'язується до нових знайомих і починає розуміти, що не в грошах щастя, а в дружній і люблячої сім'ї...

Серіал Дружина по обміну (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дружина по обміну (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дружина по обміну (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина по обміну (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина по обміну (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина по обміну (2018)