Психіатрична лікарня Конджіам (2018)

Мелодрама Психіатрична лікарня Конджіам (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2018-03-28
Країна:
Корея Південна
Жанр:
жахи
Режисер:
Тривалість:
95 хв.

Фільм жахи «Психіатрична лікарня Конджіам (2018)»:

Колись у психіатричній лікарні Конджіам сталася жахлива трагедія: усі пацієнти померли, а директор зник. Ходили чутки, що тепер там мешкають привиди. Багато хто намагався проникнути в стару покинуту будівлю, щоб це перевірити.

Власник каналу Horror Times Ха Джун вирішив зняти про цю лікарню унікальне шоу. Разом з іншими учасниками він веде пряму трансляцію для своїх численних глядачів, сподіваючись набрати ще більше передплатників. Але щойно знімальна група потрапляє до будівлі, починають відбуватися страшні речі.

Дивитися фільм «Психіатрична лікарня Конджіам (2018)» онлайн в HD якості

  • 100
Фільм Психіатрична лікарня Конджіам (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психіатрична лікарня Конджіам (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Пряник
    Я думала озвучка українською 😔
MDRAMY.com » Фільми » Психіатрична лікарня Конджіам (2018)