Загублений острів

Мелодрама Загублений острів  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, триллер, детектив
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм драма, триллер, детектив «Загублений острів »:

Молодий журналіст Ігор Воєводін відправляється на далекий рибальський острів, щоб зробити репортаж про місцеве населення. Подолавши не близький шлях на ізольований клаптик суші, герой фільму «Загублений острів» виявляється в гостях у дванадцяти пустельників, що мешкають в цій глушині довгі роки.

Ігоря поселяють в окремі апартаменти — стару халупу, продуваемую всіма вітрами. Гість знайомиться з красивою дівчиною Анею, яка допомагає йому в роботі і розповідає багато цікавого, про нелегку тутешню життя. Москвич ще не підозрює, що тут мешкають не прості люди, і він не випадково опинився в цих краях. Зовсім скоро, перед ним відкриється страшна далекосхідної глибинки...

Дивитися фільм «Загублений острів » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Загублений острів онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Загублений острів дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загублений острів онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Загублений острів (2019)