Острів Приречених всі серії

Мелодрама Острів Приречених  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
25 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, приключения «Острів Приречених »:

Детективний серіал оповідає про провінційній глибинці, яка розкинулася серед непрохідних мочарів, боліт та озер. Де-то в цьому містечку знаходиться «Острів приречених», прозвали його так місцеві жителі не просто так. Адже воно історичне і потрапляючи туди складається враження, що час тут не владний над тим, що відбувається. Селяни досі вірять у всі почуті легенди і притчі, які ходять тут з незапам'ятних часів. А коли одного разу тут буде знайдений труп молоденької дівчини, то увагу зону відчуження приверне досить багато цікавих очей.

Для розслідування збурив всю округу злочину зі столиці прибувають два детектива. Майор ФСБ Сергій Трубецькой та оперативник Максим вважають, що зможуть швидко розібратися з цією справою і повернутися до Москви, де у них і так вистачає роботи. Кожен з чоловіків професіонал з завидною послужним списком за спиною. Двома різними характерами зі своєю звичною методикою дій доведеться навчитися працювати в парі, якщо вони хочуть досягти успіху в найкоротші терміни. В парочці приєднується також дільничний, який відмінно знає свої «володіння» і всіх, хто в них мешкає. Сищики ще й не представляють з чим їм доведеться зіткнутися.

Серіал Острів Приречених 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Острів Приречених » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Острів Приречених 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Острів Приречених всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Острів Приречених онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Острів Приречених (2019)