Дружина всі серії

Мелодрама Дружина  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
24 травня 2015
Країна:
Росія
Жанр:
бойовик, історія
Тривалість:
90 хв.

Серіал бойовик, історія «Дружина »:

Дії фантастичного і по-справжньому захоплюючого фільму розгортається в далекому тринадцятому столітті. Серед похмурих, непрохідних болотних мочарів знаходиться невелике глухе поселення. Місцеві жителі з цього краю вважаються особливими. Вони мають немалої силою й унікальними здібностями і зовсім не прагнуть покинути рідні краї. Ходять чутки, що поселенці розуміють мову тварин і прекрасно співіснують з силами природи.

Одного разу в дрімучому лісі з'явилися несподівані гості, дружина новгородського князя, що складаються з похмурих і войовничих богатирів, які не відають страху. Воїни тут зовсім не випадково, є у них наказ, а послані Великим правителем, щоб ті розшукали та доставили особливого хлопчика. Звістка про появу на селі чужинців, спочатку не на жарт налякало поселенців. Народжувалося багато домислів про те, для чого тут озброєний загін могутніх сміливців. Але саме з цього походу і починається історія Олександра, якого в народі назвуть Невським. Які непередбачувані і захоплюючі пригоди чекають безстрашних чоловіків. Адже тернистий шлях їх лежить у невідомість, оповиту різними легендами і притчами.

Серіал Дружина 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Дружина » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дружина 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина (2015)