Пап'є-Маше (2020)

Мелодрама Пап'є-Маше (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
18 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма
Режисер:
Тривалість:
77 мин.

Фільм комедия, драма «Пап'є-Маше (2020)»:

Іван Лашин народився і виріс в глибокій селі. З самого дитинства він відрізнявся тихим і спокійним характером, що абсолютно не заважало йому в фільмі «Пап'є-Маші» розвиватися в різних областях. Він був талановитий і допитливий, виявляв інтерес до різних сфер діяльності і мріяв одного дня стати успішним, багатим і відомою людиною, який власними досягненнями приніс би значне поліпшення. Однак в глухому селі зовсім немає перспектив для молодого покоління, тому більшість молоді покидають рідні краї в пошуках нової і кращого життя.

Ваня не збирався покидати рідні краї. Він любив село, домашнє господарство і прекрасні мальовничі простори. Одного разу його життя змінюється кардинальним чином, коли простому сільському хлопчині вдається виграти в знаменитому конкурсі «Кінотавр». Іван не міг повірити в свою удачу, але море, пальми і магнолії змусили повірити в успіх. Він провів незабутні хвилини безхмарного щастя, але все пройшло, і він повернувся додому. Прекрасно розуміючи, що це тільки перший крок до грандіозної кар'єрі, він продовжує працювати, але несподівано з'являються колектори, які вимагають повернути величезну суму грошей. Знайомий Дільничний обіцяє допомогти, але натомість вимагає узгодити на сумнівну угоду.

Дивитися фільм «Пап'є-Маше (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Пап'є-Маше (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пап'є-Маше (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пап'є-Маше (2020)