Пристрасті по Чапаю всі серії

Мелодрама Пристрасті по Чапаю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
13 лютого 2013
Країна:
Росія
Жанр:
драма, історія, військовий
Режисер:
Тривалість:
52 хв.

Серіал драма, історія, військовий «Пристрасті по Чапаю »:

«Пристрасті по Чапаю» - драматичний історичний серіал українсько-російського виробництва, в деякій мірі є екранізацією різних анекдотів про Василя Чапаєва. Серіал повинен розповісти про маловідомі факти з біографії легендарного комдива. Глядачам належить дізнатися про життя Василя Чапаєва з 18 років і до його загибелі. У 18 років молода людина вперше в своєму житті по-справжньому закохався. Його обраницею стала проста дівчина Настя. Обставини його життя складаються таким чином, що його починає переслідувати поліція. Тому він разом зі своєю коханою здійснив втечу з села, в якому народився і виріс. Тривалі поневіряння в пошуках свого місця в житті призвели до того, що Настя важко захворіла.

Слабкий організм не впорався з хворобою, і дівчина померла. Незабаром Чапаєв знову повернувся у рідні краї. Він став працювати теслею. Через деякий час він знову закохався. Він одружився на Пелагею і відчував себе щасливим у сімейному житті. Улюблена дружина подарувала йому трьох дітей. Здавалося, що життя Чапаєва завжди буде такий – щасливою, спокійною, у колі рідних. Однак Перша світова війна і наступна за нею Громадянська війна втрутилися в його плани на життя. Вона увірвалася в спокійне і мирне життя людей. Василь Чапаєв вирушив на війну. Поки він захищав свою країну від ворогів, Пелагея закрутила роман з якимось кондуктором і пішла від Чапаєва.

Для головного героя це стало великою несподіванкою. Проте він досить швидко освоївся в нових реаліях життя. На фронті чоловік домагається слави і визнання. Тут у нього з'являються і друзі, і вороги. У його житті важливе місце займають численні романи з жінками. Однак його пристрасні романи приносять йому більше розчарування й гіркоти, ніж радості. Він зустрічався з дочкою білогвардійського офіцера. Він крутив роман з дружиною червоного комісара. Однак ці романи принесли йому одні лише неприємності. Головний герой і сам не розумів, чому він ніяк не може знайти щастя в особистому житті. Лише перед своєю смертю, коли Василь Чапаєв згадує прожиті роки, він розуміє, що єдиною жінкою, яку він по-справжньому любив у цьому житті, була Настя. Вона була його першим коханням, і саме почуття до неї він зберігав у своєму серці протягом багатьох років. Він намагався зустрічатися з іншими жінками і навіть отримував якісь хвилинні задоволення від цих романів. Але по-справжньому щасливим він себе відчував лише з Настею.

Серіал Пристрасті по Чапаю 1 - 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Пристрасті по Чапаю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пристрасті по Чапаю 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пристрасті по Чапаю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пристрасті по Чапаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пристрасті по Чапаю (2012)