Велика поезія

Фільм боевик, драма «Велика поезія »:

Дія розгортається у невеликому обласному місті Залізничний. У центрі сюжету опиняться два хлопця Віктор і Леха, які працюють інкасаторами ЧОП, чий девіз: «Самі не крадемо — і іншим не дамо». Вони живуть чесно і бідно, на одну зарплату, а у вільний час ходять у поетичний гурток у будинку культури та на півнячі бої, які влаштовують узбеки-гастарбайтери.

Хлопці шукають натхнення серед похмурих новобудов, але одного разу до них приходить божевільна ідея — зробити пограбування банку...

Дивитися фільм «Велика поезія » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Велика поезія онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Велика поезія дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Велика поезія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Велика поезія (2019)