Бар «На груди» — 2 (2019) всі серії

Мелодрама Бар «На груди» — 2 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
10 мин.

Серіал комедия «Бар «На груди» — 2 (2019)»:

Серед заплутаних вуличок Санкт-Петербурга знаходиться бар «На груди», де мовчазна барменша за день бачить десятки незнайомих осіб і вислуховує не меншу кількість нагальних історій від відвідувачів, які не рідко змушують її саму перехилити чарку-другу.

Її клієнти: ображені закохані пари, несправедливо звільнені з роботи втомлені з дороги водії, допитливі пенсіонери, діячі культури у творчій кризі і просто цікаві особистості, шукають з ким би поділитися наболілим і вилити душу...

Серіал Бар «На груди» — 2 (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Бар «На груди» — 2 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Бар «На груди» — 2 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бар «На груди» — 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бар «На груди» — 2 (2019)