Бар «На груди» (2018) всі серії

Мелодрама Бар «На груди» (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
4 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
10 мин.

Серіал комедия «Бар «На груди» (2018)»:

Серіал розповість про нещодавно відкритому барі в одному з тихих районів Санкт-Петербурга. Бар має оригінальну назву, чим і приваблює більшість гостей. Петербуржці заходять в бар, щоб пропустити чарку спиртного або випити кави, а також обговорити останні новини або розповісти про наболіле барменові.

В барі часто можна зустріти маникюршу, пенсіонера, хіпстера або двох закоханих – всіх зустрічає мила дівчина-баремен, яка завжди готова стати для них ще й хорошим психологом, здатним дати мудру пораду, незважаючи на те, що особисте життя дівчини складається не кращим чином.

Серіал Бар «На груди» (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Бар «На груди» (2018)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Бар «На груди» (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бар «На груди» (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бар «На груди» (2018)