Чи готові на все (2021) всі серії

Мелодрама Чи готові на все (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
20 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Чи готові на все (2021)»:

У тридцятидворічної Каті Скворцової життя складається відмінно. Вона займається високооплачуваною професією програміста і паралельно встигає виступати в якості стендап-коміка і писати новий матеріал. У героїні відмінна робота, що приносить задоволення хобі, затишна знімна квартира в Москві, автомобіль - хоч і взятий в кредит, але зате престижної марки. На дозвіллі можна відпочити від усіх, розвалити на дивані перед телевізором і насолодитися смаком піци. Але життя дівчини затьмарює одна обставина. Раптово вона дізнається, що незабаром втратить останньої можливості стати матір'ю.

У Скворцової є лише пара місяців, щоб знайти тата для свого майбутнього малюка. Завдання виявляється дуже важкою. Адже в особистому житті Каті сильно заважає жорсткий характер, прямота і дотепність. Ускладнює ситуацію матір, яка постійно капає на мозок: «Чому в епоху інтернету та нічних клубів моя тридцятидворічна дочка досі одна?». У Каті ці нав'язливі науки матері про те, що необхідно терміново виходити заміж, викликають роздратування. Налагодиться чи в результаті особисте життя у цієї дівчини з важким характером? Чи знайдеться чоловік, який зможе її закохати в себе? Або вона знайде черговий привід пожартувати на відкритому мікрофоні про свої невдачі з мужиками?

Серіал Чи готові на все (2021) 1-18, 19, 20, 21 серія дивитися онлайн всі серії підрят 21 серия

Дивитися серіал «Чи готові на все (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чи готові на все (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чи готові на все (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чи готові на все (2021)