По щучому велінню (2018) всі серії

Мелодрама По щучому велінню (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 марта 2018 30 марта 2018
Країна:
Беларусь, Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «По щучому велінню (2018)»:

Молода дівчина Катя займається спортом і показує відмінні результати. Зовсім скоро, вона виявиться в збірній країни та поїде за кордон боротися за золоті медалі. Але одного разу, Катюша отримує травму ноги, і всі її мрії, розчиняються немов міраж. Лікарі пропонують дорогу операцію, яка повністю відновить розбите коліно, і через пару місяців, Катя зможе повернутися до тренувань. Але таких грошей немає ні у Катерини, ні у її мами.

Замість героїні на змагання вирушила її близька подруга, яка весь цей час таємно заздрила Каті. Але, найгірше, те, що її коханий Ігор, зрадив дівчину в скрутну хвилину і пішов до тієї ж подруги. Убита горем і підлою зрадою Катерина, вирішує поїхати в село до бабусі, щоб відійти від навалилися немов по щучому велінню бід і негараздів. Ця поїздка приносить Каті масу пригод і нові знайомства з хорошими і не дуже людьми. Тут вона зустрічає кохану людину, який допомагає їй знайти зниклого батька...

Серіал По щучому велінню (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «По щучому велінню (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал По щучому велінню (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал По щучому велінню (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися По щучому велінню (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » По щучому велінню (2018)