Не смій мені говорити "Прощай!" всі серії

Мелодрама Не смій мені говорити "Прощай!"  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
6 квітня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 хв.

Серіал мелодрама «Не смій мені говорити "Прощай!" »:

Катя скромна миловидна дівчина. Захоплюється музикою, чудово грає на піаніно. Давно дружить з красунею Інною. Але одного разу красуня веде у подруги коханого. Катя і Тимофій зустрічалися вже давно, але завдяки своїй хитрості і різних хитрощів Інна відбила у приятельки лікаря, а Катю взагалі довелося переїхати.

На новому місці Катя намагається жити по-новому. Вона знайомиться з Володимиром. Однак забути Тимофія так і не може. Інна теж починає розуміти, що на милування нема силування. Але егоїстична і самолюбна особа на зло всім прагне утримати Тимофія будь-якими способами, щоб він не повернувся до Каті.

Серіал Не смій мені говорити "Прощай!" 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Не смій мені говорити "Прощай!" » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не смій мені говорити "Прощай!" 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не смій мені говорити "Прощай!" всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не смій мені говорити "Прощай!" онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не смій мені говорити "Прощай!" (2019)