Розлучниця (2009) всі серії

Серіал мелодрама «Розлучниця (2009)»:

Для всіх оточуючих сім'я Каті та Валєри - щаслива і благополучна. Вони люблять один одного, разом виховують п'ятирічну дочку і займаються улюбленою справою: Катя працює перекладачем в престижній фірмі, а Валера - талановитий хірург.

В один із днів на прийом до Валері приходить красива, інтелігентна молода жінка. З першого погляду між ними виникає симпатія, яка незабаром переростає в роман. Одного разу Катя дізнається про розлучниці і відразу вирішує піти від чоловіка. У цей важкий період Катя знайомиться з Віктором, який закохується в неї

Серіал Розлучниця (2009) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Розлучниця (2009)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розлучниця (2009) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розлучниця (2009) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розлучниця (2009) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розлучниця (2009)