Несолодка помста (2018) всі серії

Мелодрама Несолодка помста (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 сентября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Несолодка помста (2018)»:

Катя - проста дівчина, вчиться в університеті. Одного разу вона знайомиться з красивим, багатим, ввічливим хлопцем - Віктором. Вона закохується в нього з першого погляду. Про таке нареченого вона завжди мріяла. Але довірлива дівчина не підозрює, що Вітя з'явився в її житті не випадково. Він пасинок її батька і хлопцем рухає почуття помсти.

Її батько багато років таємно жив на дві сім'ї. Коли мати Віктора дізналася, що чоловік її обманював, не витримала зради і розлучилася з життям. А невірний чоловік отримав у спадок половину її майна. Віктор не зміг пробачити вітчиму смерть матері. Він вирішив, що помститься йому через його рідну дочку. Він хоче одружитися на Каті, а потім заволодіти грошима і кинути ...

Серіал Несолодка помста (2018) 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Несолодка помста (2018)» онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Несолодка помста (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Несолодка помста (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Несолодка помста (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Несолодка помста (2018)