Сестри у спадок всі серії

Мелодрама Сестри у спадок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 февраля 2018
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Сестри у спадок »:

Катя - дочка заможного бізнесмена Сергія Білявського, яка виросла в найкращих умовах. Люблячий батько дбав про свою дочку і намагався зробити її життя якнайкраще. Після закінчення школи, дівчина поїхала за кордон, щоб здобути освіту в одному з найпрестижніших університетів Великобританії. Напередодні батьківського ювілею, Катя приїжджає в рідне місто, щоб особисто привітати папу і побажати йому всього найкращого.

Тільки, найнесподіваніший подарунок підносить Сергію одна молода особа, яка відкриває таємницю з минулого прямо на банкеті. Молода дівчина Даша, заявляє, що є дочкою іменинника, а на підтвердження своїх заяв, зраджує слово своїй мамі. Виявляється, двадцять років тому у Катиного батька і мами цієї дівчини був швидкоплинний роман, в результаті якого з'явився позашлюбний дитина. Після такого подарунка, Білявського забирають до лікарні з інфарктом. Тим часом, Сестра у спадок пред'являє свої права на все майно багатої сім'ї ...

Серіал Сестри у спадок 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сестри у спадок » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Сестри у спадок 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сестри у спадок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сестри у спадок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сестри у спадок (2018)