Не відпускай всі серії

Серіал мелодрама «Не відпускай »:

«Не відпускай» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилися випускники школи. Окрилені майбутньої дорослої життям вони самі не відають, що творять. У них є улюблене місце, куди вони регулярно відправляються купатися великою компанією. І зараз їм здалося відмінною ідеєю трохи розвіятися і купуватися натовпом. Серед випускників була закохана пара Макс і Рита. Їм теж було весело, і вони з задоволенням вирушили купатися. Правда, разом з ними був так само шестирічний брат Рити – Вітя. Їй часто доводилося доглядати за ним.

Вона любила молодшого брата, але в силу свого віку їй так хотілося бути трохи більш незалежною і проводити час з однолітками, особливо, зі своїм хлопцем. Під час цього «відпочинку» з маленьким Вітею відбувається велика біда – він невдало зривається з тарзанки. В результаті у свої шість років хлопчик отримує травму хребта, а разом з цим і інвалідність. Рита відчуває себе винуватою за те, що сталося з молодшим братом. Але що ще гірше – їх батько не витримує того, що сталося з його дитиною. У нього трапляється інфаркт, і він помирає. Відразу в сім'ї відбувається відразу два горя, і виною цьому в деякій мірі стало бажання Рити провести час з друзями та коханою людиною. Мати була поза себе від горя і не уявляла, як їй жити далі. Вона вимагала від Рити, щоб дівчина негайно розлучилася з Максом і більше ніколи з ним не спілкувалася.

Мати погрожує кинути дочку, якщо вона не виконає її побажання. До того ж до неї дійшли чутки, що саме Макс штовхнув Вітю, в результаті чого хлопчик отримав травму. Рита була розбита. Вона і уявити собі не могла, що доросле життя зустріне її такими неприємностями. Вона дуже любила Макса, але відчувала, що нормальних відносин у них у цій ситуації просто не може бути. У підсумку, пара розлучилася. Минуло десять років. За цей час кожен з них побудував своє життя і практично не згадував один одного. І ось через стільки років доля дає їм можливість знову зустрітися. Вони приїжджають в своє рідне містечко, в якому виросли. У кожного були свої цілі і мотиви, щоб повернутися. Хтось планував будівництво тут яхт-клубу, а хтось, навпаки, хотів захистити рідне місто від знесення будинків і забудови.

Серіал Не відпускай 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Не відпускай » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не відпускай 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не відпускай всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не відпускай онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не відпускай (2020)