Не відпускай мене всі серії

Мелодрама Не відпускай мене  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Не відпускай мене »:

Головна героїня драматичного фільму Рита, в момент отримання фатального повідомлення, працювала над бухгалтерським відліком. Дзвонили з приморського краю, куди напередодні і вирушив її чоловік по справах. Стурбована і зневірена жінка кидає все і відразу ж вирушає до чоловіка. У своїх фантазіях вона будувала вже самі страшні плани. По дорозі їй вдається домовитися з інспектором Рибного нагляду Єгоровим, щоб той відвіз її до віддаленого селища, куди звичайним транспортом просто не дістатися. І ось нарешті прибувши на місце, жінка дізнається, що ніякого нещастя зовсім немає.

Її коханий живий і здоровий. Той злощасний дзвінок був зроблений якоїсь заздрісної і мстивої незнайомкою, яка просто вирішила провчити чоловіка. А сама Рита дізналася, що її Євген знаходиться далеко не по справах, а розважається з молодою коханкою. Що можна відчути в цей момент? Мчать до улюбленого думаючи, що потрібна йому і турбуватися, а тут така весела і радісна картина відпочинку. Маргарита ніколи не пробачить зрадника і це однозначно. Як би вона не любила його, він не мав права так підло вступити з нею. Адже вона стільки років разом, і вона завжди довіряла йому.

Серіал Не відпускай мене 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Не відпускай мене » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не відпускай мене 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не відпускай мене всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не відпускай мене онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не відпускай мене (2013)