На краю (2018) всі серії

Мелодрама На краю (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
1 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
51 мин.

Серіал драма, мелодрама «На краю (2018)»:

Юна студентка Олена, живе в забезпеченій сім'ї, навчається в престижному московському університеті і мріє про світле майбутнє. Героїня вважає себе щасливою, адже у неї є чудова сім'я і коханий хлопець. Самі близькі люди, які завжди підтримують героїню фільму «На краю» і допомагають їй в будь-яких ситуаціях. Але одного разу в житті Олени виникає низка неприємностей і розчарувань. В один прекрасний день вона дізнається, що коханий їй змінять. В цей же день вона потрапляє до аварії і опиняється на лікарняному ліжку.

Випадковий знайомий на ім'я Руслан, допомагає їй подолати неприємний момент у житті і стає її близьким другом. Як тільки вона одужує і опиняється вдома, дізнається татову таємницю. З'ясовується, він давно змінює мамі з молодою коханкою. Нове потрясіння руйнує всі прекрасні почуття, які вона відчувала до батька. Олена розчарувалася в чоловіках і опинилася на краю відчаю. На допомогу знову приходить Руслан. Незабаром, Олена усвідомлює, що любить цього доброго, чуйного і ніжного чоловіка. Наївна студентка навіть не підозрювала, що ця людина викрадає молоденьких дівчат і перевіряє сирійським бойовикам...

Серіал На краю (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «На краю (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На краю (2018) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На краю (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На краю (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На краю (2018)