Зовсім інше життя всі серії

Мелодрама Зовсім інше життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 февраля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Зовсім інше життя »:

Рита ось вже на протязі 20 років щаслива в шлюбі. Але одного разу оманлива ілюзія сімейного благополуччя зруйнується. Героїня дізнається про зрадницьких зради дружини на протязі довгого часу і не зможе пробачити його, а їх син потрапить в серйозну аварію. В лікарню чоловік з'явитися з коханкою, і вона зрозуміє, що назад шляху вже немає. Рита Чащина завжди намагалася жити заради своїх рідних, бути турботливою, балувати рідних своїми кулінарними досягненнями.

Але виявилося, що це зовсім не потрібно її половині, який знаходить радості на стороні. Про Андрія вона не може сказати нічого поганого, він успішний підприємець, який створив себе сам і забезпечив їй розкішні умови для життя. Все стало руйнуватися після святкування тотожності присвячене ювілею. Наприкінці заходу Андрій під виглядом термінової роботи їде, а синок вирішує покататися на нещодавно подарованому авто батьками. Ту ніч вона не забуде ніколи, коли пролунає дзвінок з звісткою, що її чадо в лікарні в критичному стані після ДТП і туди ж приїжджає її чоловік з як-то молоденькою блондинкою, називає його «дорогим». Рита йде з дому в невідомість, без грошей, перспектив і даху над головою.

Серіал Зовсім інше життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Зовсім інше життя » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Зовсім інше життя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зовсім інше життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зовсім інше життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зовсім інше життя (2010)