Коли цвіте бузок (2010)

Фільм мелодрама «Коли цвіте бузок (2010)»:

Олена молода мати-одиначка, яка тягне на своїх плечах все сімейство. Невдалий шлюб, турбота про дитину і матері-пенсіонера, змушують її багато працювати і забути про себе і особисте щастя. Вона так втомлюється, що не вистачає сил на райдужні мрії про сильному плечі і принца. Але мама і її краща подруга Таня не перестають твердити Олені, що їй вже давно пора подумати і своє благополуччя і з кимось познайомитися. Але сама героїня поки не готова про це чути, після пережитого розчарування і зради, єдиний чоловік у її житті є син, Петька.

І все під натиском умовлянь вона погоджується якось сходити з Тетяною на виставку відомого і талановитого художника Андрія Клименского. Після культурного заходу в житті Олена з'являється відразу два шанувальника – Андрій і Віктор. Два потенційних нареченого починають красиво доглядати за нею, але кожен з них переслідує свою мету. Поступово між красунею і творчим маестро дійсно виникає романтика, але сімейні проблеми знову змушують улюблену забути про себе і піти з головою в проблеми близьких. Невже Оленку так і не судилося пізнати радість простого жіночого щастя, весь час перебуваючи в гонці за вирішенням нагальних побутових перипетій.

Дивитися фільм «Коли цвіте бузок (2010)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Коли цвіте бузок (2010) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Коли цвіте бузок (2010) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли цвіте бузок (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Коли цвіте бузок (2010)