Уроки життя і водіння всі серії

Серіал мелодрама «Уроки життя і водіння »:

Знаменита автогонщиця Анна Любич виграла за свою чудову кар'єру безліч престижних нагород і довела, що є сильною жінкою, здатної постояти за себе і за близьких. Обставини змушують чемпіонку зав'язувати зі спортом і забути відчуття від адреналіну, що виникає при змаганнях і додає життя яскравих фарб. Пішовши зі світу гонок, вона вирішує використовувати свій талант і відкрити жіночу спецшколу водіння. Героїні доводиться доглядати за постарілим батьком і нестерпним, інфантильним братом, який поки не став самостійним.

А також вирішувати численні проблеми своїх учениць. Одна з них - мати-одиначка Поліна, син якої міститься під опікою сімейства Любич. Інша - що потрапила в серйозне ДТП Зоя Сергіївна. Досвідчений майстер водіння, Анна не може управляти особистим життям. У неї постійно трапляються невдачі в стосунках з чоловіками - з давнім другом Олегом, з інструктором школи Валерою, з вподобаному їй спочатку Ярославом. Хто навчить героїню правилам взаємин статей, щоб та нарешті здобула перемогу і в цій сфері теж? Хто зуміє налаштувати сильну і незалежну жінку не боятися власних почуттів і вибирати в житті дорогу, на якій вона відчуває щастя.

Серіал Уроки життя і водіння 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Уроки життя і водіння » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Уроки життя і водіння 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Уроки життя і водіння всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Уроки життя і водіння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Уроки життя і водіння (2021)