Кохання помилково (2018)

Фільм мелодрама «Кохання помилково (2018)»:

Олена скромна і зовсім безхарактерна людина, яка ніколи не вміє постояти за себе. Вона мати одиначка, яка працює в невеликому продуктовому магазині касиром і виховує доньку Асю. Грошів маленькій родині ніколи не вистачає і доводитися постійно викручуватися до зарплати, перезанімая у знайомих. І вісь колі на тендітні плечі Олені навалилося занадто багато непосильних турбот, і вона перебувала на межі душевного виснаження, подруга вмовляє її сходити до фахівця-психолога. Адже так жити просто не можна, їй потрібно навчитися справлятися з цим шквалом обставин і життєвими труднощами.

Відчайдушна героїня подається на умовляння і відправляється до професіонала в надії, що це якимось чином змінить її мислення, зробить існування легше чи може вона дійсно отримає цінну пораду: «Як жити далі, коли ні в чому не щастить?». Альо в кабінеті доктора виявляється зовсім стороння людина, незнайомець на ім'я Віктор. Розгублений чоловік появою сумної панянки починає слухати плутану розповідь Олені, у якій сльози струмком ллються з очей. Коли випадковий слухач розуміє, що жінка взяла його за іншого, стає занадто пізно переривати її і він продовжує слухати заплакану співрозмовницю далі.

Дивитися фільм «Кохання помилково (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання помилково (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання помилково (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання помилково (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання помилково (2018)