Здається, надії немає всі серії

Мелодрама Здається, надії немає  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 березня 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Здається, надії немає »:

Лера працює мистецтвознавцем і не може похвалитися великими заробітками. Мати-одиначка вирощує сина, якого звуть Славою. Звичайно, грошей важко вистачає на життя. І, загалом, труднощів – величезна кількість. Але в сім'ї немає якихось великих трагедій. Та й небезпек, на перший погляд, немає. Якось життя героїні перевертається. Сина збив автомобіль. Дитина залишається живою, але за підсумками дорожньо-транспортної пригоди лікаря ставлять сумний діагноз: серйозне серцево-судинне захворювання внаслідок отриманої травми.

Біди продовжують з'являтися у долі нещасної Валерії у величезній кількості. Спершу здається, що надії немає. Але працююча мистецтвознавцем мати-одиначка не має наміру здаватися. Жінка з сильним характером збирає волю в кулак і починає відчайдушно боротися за сина. Героїня зробить все від неї залежне, щоб дитині забезпечили своєчасне та кваліфіковане лікування. Головна мета для Лери тепер – щоб Славик залишився не лише живим, а й здоровим. Чи вдасться Валерії здійснити те, що вона так мріє? Чи врятують у результаті хлопця з пороком серця? Де знайти надію, коли доля посилає багато випробувань?

Серіал Здається, надії немає 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Здається, надії немає » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Здається, надії немає 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Здається, надії немає всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Здається, надії немає онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Здається, надії немає (2022)