Птах в клітці (2022) всі серії

Серіал мелодрама «Птах в клітці (2022)»:

Сором'язлива і приваблива дівчина на ім'я Олена вийшла заміж за Антона, який здавався відповідним чоловіком. Однак незабаром він став показувати своє справжнє обличчя. Ця людина виявилася жорстокою і страшно ревнивою деспотом, що не дає другої половини свободу і створює у дружини відчуття страху і тривоги. Цьому патологічному власнику не далекі навіть брудні прийоми маніпуляцій. Наприклад, тиран намагається вплинути на дружину за допомогою дитини.

До того ж, героїня розуміє, що агресія чоловіка цілком може вилитися у фізичне насильство та призвести до травм чи вбивства. Аб'юзер створив такі обставини, що так просто його з життя не викреслиш. Так що «птаху в клітці» необхідно зібрати волю в кулак і боротися за свободу, безпеку та незалежність себе та дитини. На щастя для жінки, що не здається, вона знайомиться з чуйним і мудрим адвокатом, якого звуть Вадим. Юрист допоможе Олені боротися з некерованим чоловіком. Як складатимуться взаємини героїні з адвокатом, який її підтримує? Які підступні вчинки здійснить мстивий і розважливий Антон? Чи доб'ється жінка щастя в любові в нагороду за ті випробування, які їй довелося витримати?

Серіал Птах в клітці (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Птах в клітці (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Птах в клітці (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Птах в клітці (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2022 » Птах в клітці (2022)