#ЯЖЕБАТЬ всі серії

Мелодрама #ЯЖЕБАТЬ  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
13 грудня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «#ЯЖЕБАТЬ »:

Молода сімейна пара практично весь час присвячує догляду за дворічною дитиною. Втім, батько набагато менше бере участь у цьому процесі. Звичайно, поповнення у сім'ї – це щастя. Але поява світ дитини – це ще й чимало клопоту. Безсонні ночі з-за плачу, зміна немовляті підгузків, вникнення особливо годування - ці та інші складнощі змушують батьків перебудувати звичний режим дня. Мама вже втомилася витрачати сили та нерви на малюка.

Декретна відпустка починає виводити дівчину із себе. Їй починає не подобатися несерйозність і безвідповідальність чоловіка до маленького сина. Героїня вирішує зробити дружину перевірку. Вона хоче переконатися, що друга половина здатна відповідати хоч до якоїсь сфери життя. Молодий чоловік каже собі підбадьорливу фразу «Я ж батя» і збирається довести коханій, що він подорослішав і може стати головою сім'ї, дбайливим батьком, зразковим чоловіком. Чи зможе герой змінитися, подолавши власну наївність та легковажність? Чи розбереться з усіма премудростями догляду за малюком та з численними нюансами виховання дитини? Як складатимуться у цей непростий період взаємини чоловіка та дружини?

Серіал #ЯЖЕБАТЬ 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «#ЯЖЕБАТЬ » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал #ЯЖЕБАТЬ 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал #ЯЖЕБАТЬ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися #ЯЖЕБАТЬ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » #ЯЖЕБАТЬ (2021)