Батя (2021)

Фільм комедия «Батя (2021)»:

Макс - хлопчик, що живе разом з суворим батьком, які пройшли школу виживання лихих 90-х. У питаннях виховання він використовує перевірені часом методи. Вони хоч і можуть здатися досить жорсткими, допомагають Максу вчитися всьому, що може стати в нагоді в житті.

Коли хлопчик з фільму «Батя» починає плутати ліво і право, батько вдається до «кропиві». Всього через кілька днів Макс забуває про проблему. Коли у нього виникають проблеми з простими обчисленнями, то на допомогу приходить підрахунок дат на цвинтарних надгробках. А лихослів'я Макс виліковує за один сеанс полоскання рота з милом.

Коли проходять роки, а Макс стає дорослим і серйозним людиною з дружиною і дітьми, він згадує своє минуле. Він з теплотою і часткою іронії відноситься до батьківських методам виховання. І зараз, коли батько планує відзначити круглий ювілей, Макс бере з собою всю сім'ю і відправляється в рідну домівку, щоб привітати батька, попутно освіживши спогади про минуле.

Під час подорожі герой фільму «Батя» ловить себе на думці, що постійно порівнює відносини з власними дітьми і своїм батьком. Їх майбутня зустріч обов'язково все розставить по своїх місцях.

Дивитися фільм «Батя (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Батя (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батя (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Батя (2021)