Фокстер і Макс

Мелодрама Фокстер і Макс  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
фантастика, фэнтези, приключения, семейный
Тривалість:
90 мин.

Фільм фантастика, фэнтези, приключения, семейный «Фокстер і Макс »:

12-річний Макс — єдина дитина в сім'ї, страждаючий від недоліку уваги, через постійну зайнятість батьків на роботі. Коли з секретної лабораторії грабіжник викрадає резервуар з наноботами, новітньою розробкою учених у сфері комп'ютерних технологій, і, рятуючись від охоронців, втрачає його на вулиці, саме Макс знаходить під мостом загублений балончик з унікальним речовиною всередині.

Школяр приймає його за звичайну фарбу і вирішує намалювати на стіні пса, який незабаром оживає і матеріалізується в тривимірному просторі, ставши другом для хлопчика і пріоритетною метою для спецслужб і лиходіїв...

Дивитися фільм «Фокстер і Макс » онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Фокстер і Макс онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Фокстер і Макс дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фокстер і Макс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фокстер і Макс (2019)