Нічна зміна (2018)

Фільм комедія «Нічна зміна (2018)»:

Молодий чоловік на ім'я Максим, працює на місцевому заводі і ледве зводить кінці з кінцями. Одного разу, трапляється непередбачене обставина: Макс втрачає роботу і разом з улюбленою дружиною, опиняється на межі фінансової кризи. Щоб поповнити сімейний бюджет, герой фільму «Нічна зміна» приймає пропозицію своєї однокласниці, і в таємниці від дружини, влаштовується працювати стриптизером.

Він навіть не припускав, які сюрпризи піднесе його нова робота. Недосвідчений новачок, постійно влипає в комічні переробки, і кожна нічна насіння, підносить нові пригоди. Незабаром улюблена дізнається таємницю дружина і збирається подавати на розлучення. Тепер, легковажний стиптизер усвідомлює, що може втратити самого головного в житті. Всіма силами він намагається повернути довіру коханої людини, і налагодити колишні стосунки...

Дивитися фільм «Нічна зміна (2018)» онлайн в HD якості

  • 10
Ви легально дивіться кіно Нічна зміна (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нічна зміна (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нічна зміна (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нічна зміна (2018)