Чужа дочка всі серії

Мелодрама Чужа дочка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
5 февраля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама, детектив, криминал «Чужа дочка »:

Максим та його дружина Ірина — щаслива сімейна пара, яка займається вихованням маленької доньки Саші. Макс захоплюється гонками і цілими днями пропадає в гаражі свого вірного друга Федоровича. Дружина працює бухгалтером на фірмі їх спільного друга Євгена Полонського. Одного разу, податкова виявляє серйозні махінації у фірмі Жені. Ірина може виявитися співучасницею нечесного підприємця і опинитися у в'язниці за чужі гріхи. Щоб виправити ситуацію, Макс погоджується виконати одне каламутне завдання Полонського: перевезти цінний вантаж і не попастися ментам. Але, ситуація вийшла з-під контролю і Максим опиняється у в'язниці на цілих дванадцять років. Тим часом, слідчий просить Іру добути важливі документи у шахрая, взамін на свободу чоловіка. Дівчина дістає інформацію тільки передати її не встигає. Вона гине на замовлення Євгенія.

Через довгі роки, Максим виходить на свободу і дізнається, що після смерті дружини доньку забрали на виховання сторонні люди. Бажання помститися негідникові за заподіяне горе тут же відходить на другий план. Макс намагається знайти єдиного близької людини, щоб попросити вибачення і почати все спочатку. Тільки все виявляється не просто, дочка давно виросла і стала чужою. Батько дуже страждає і всіма силами намагається все виправити. Тільки минуле не може залишити чоловіка, давно забуті неприємності знову стають актуальними...

Серіал Чужа дочка 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чужа дочка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужа дочка 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа дочка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа дочка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа дочка (2016)