Нуль (2018)

Мелодрама Нуль (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, драма
Режисер:
Тривалість:
96 мин.

Фільм криминал, драма «Нуль (2018)»:

Валера працює простим водієм тролейбуса, і займається вихованням чудовою донечки Аліси. Чоловік цілими днями працює на важкій роботі, а дочка тим часом, вчиться в школі і підтримує домашній порядок. Зарплати батька-одинака ледь вистачає зводити кінці з кінцями, і буквально виживати в цьому суворий світі. Одного разу пізно ввечері, герой фільму «Нуль» стає свідком бандитської перестрілки, і виявляє у загиблого бандита рюкзак набитий американськими грошима.

Піддавшись спокусі, водій громадського транспорту викрадає величезну суму з місця злочину. Чоловік навіть не підозрював, що своїм вчинком ставить під загрозу не тільки своє життя, а й маленької дочки. Незабаром, Валерій і Аліса виявляються між двох вогнів. З одного боку мафія загрожує розправою, а з іншого поліція готова посадити батька за ґрати, а його дочка відправити в дитбудинок ...

Дивитися фільм «Нуль (2018)» онлайн в HD якості

  • 40
Ви легально дивіться кіно Нуль (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нуль (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нуль (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нуль (2018)