Робо

Фільм семейный, фантастика, драма «Робо »:

В центрі історії виявляється Мітя Привалов — 12-річний хлопчик, чиї батьки працюють інженерами-роботехниками і мріють про те, що в майбутньому син стане їх гідним наступником, незважаючи на бажання підлітка присвятити життя малювання коміксів про супергероїв.

Підтримку своїх починань хлопчик несподівано знаходить в інноваційному винаході батьків — роботі Робо, який стає кращим другом Міті. Разом вони вирушають назустріч неймовірним пригодам, щоб повірити в свої сили, навчитися відповідальності та здійснити найзаповітніші мрії...

Дивитися фільм «Робо » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Робо онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Робо дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Робо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Робо (2019)