Джерело всі серії

Мелодрама Джерело  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 травня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Джерело »:

Чиновник з МОЗ і столичний зухвалий хлопець Макс Скоробогатов за наказом міністра їдуть у відрядження в невелике місто Зорянська. Чиновнику доручено розформувати місцеву напіврозвалену клініку, замість якої планується побудувати сучасний медцентр. Коли чоловік приїхав в провінцію, у нього загострився хронічний гастрит. Нещасний став пацієнтом тієї самої лікарні, яку йому необхідно прикрити. На подив високопоставленого гостя, медичний заклад продовжує функціонувати завдяки сумлінному і професійного персоналу.

Незважаючи на брак медикаментів і обладнання, доктора самовіддано борються за здоров'я кожного пацієнта. Будівля знаходиться біля мінерального джерела, в якому тече цілюща вода. Терапевт Ольга Матешко радить Максу пройти курс терапії водою з джерела. Після такого виду лікування здоров'я хлопця відновилося. Молодий чиновник відчуває симпатію до дівчини. Також з'ясовується, що місцевий головлікар - Модест Іванович - колишній учитель Макса. Він знає, що деякі впливові громадяни намагаються знищити медичний заклад і викинути персонал на вулицю. Макс починає все більше цікавитися схемами місцевих корумпованих чиновників і силовиків, і йому відтепер загрожує небезпека.

Серіал Джерело 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Джерело » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джерело 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джерело всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джерело онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Джерело (2021)