Клиника счастья (2021) всі серії

Мелодрама Клиника счастья (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма, мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал комедия, драма, мелодрама «Клиника счастья (2021)»:

Олена Липницька, що славиться як диво-ендокринолог, керує лікарською бригадою і допомагає пацієнтам облаштувати щасливе особисте життя. Для цього вона використовує свою авторську методику, яка явно на самого головлікаря діє відмінно: жінці виповнюється п'ятдесят років, а виглядає вона максимум на тридцять з невеликим. Звичайно, з такою шикарною зовнішністю простіше знайти гідного чоловіка. Працює вона настільки багато, що навіть під час сексу в душі з улюбленим перериває процес і відповідає на вхідний дзвінок в телефоні: «Що? Під'їхати в клініку в дев'ять?

Так звичайно". Пацієнти, як правило, не відразу вірять, що ця молода і приваблива блондинка - професор медичних наук. В її незвичайне медичний заклад звертаються пацієнти, у яких через дисгармонії в сексуальній сфері виникають проблеми зі здоров'ям, в психології і в стосунках з другими половинками. Однак у долі процвітаючого і благополучного доктора наук виникають проблеми - щасливого життя в одну мить можна сказати «до побачення!». Липницький доведеться битися за клініку, розібратися у власних невдачах в особистій сфері і серйозно доопрацювати свій медичний метод, покликаний приносити щастя.

Серіал Клиника счастья (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Клиника счастья (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Клиника счастья (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клиника счастья (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Клиника счастья (2021)