Петербургский роман (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Петербургский роман (2018)»:

Сорокарічний історик Надія Грушина - стильна і чарівна жінка. Вона позбавляється сенсу життя, втративши в річницю свого весілля найближчих людей. Що тривав двадцять років шлюб розвалюється. Чоловік, заможний і впливовий бізнесмен, проміняв героїню на іншу. Та й стала дорослою і самостійною дочка теж кидає маму, виїхавши за кордон. Надія залишилася в самотньої квартирі, що дісталася від батьків, в Петербурзі. Трагедії на цьому не закінчуються.

Грушина не здогадується, що її сусід, корумпований чиновник Бобров, разом з досвідченим юристом намагається виселити людей з будинку, де живе Надія. Боброву та іншим учасникам афери вигідно, щоб будівля переобладнали під великий готель. Якщо ця ідея втілиться, що чиновник отримає джерело великого доходу. Цього цілеспрямованої людини без моральних принципів практично неможливо зупинити. Далі чоловік візьметься за виселення сорокарічної самотньої жінки в розлученні. Історія боротьби Надії з численними труднощами переплітається з архітектурою, локаціями, міфами і особливостями Санкт-Петербурга - такими, як білі ночі. А також з жителями міста на Неві і їхніми долями.

Серіал Петербургский роман (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Петербургский роман (2018)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Петербургский роман (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Петербургский роман (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Петербургский роман (2018)