Проклятий чиновник (2021)

Фільм комедия «Проклятий чиновник (2021)»:

Насправді соціальна нерівність постійно штовхає людей на різні необдумані вчинки. Бабуся не винна, що чесними вчинками так і не досягла пристойної старості, не зуміла себе матеріально забезпечити. Наша жнива загрузла в бюрократії, а також проблемно в нашому світі довести правоту. Впливові чиновники постійно підписують відмови, вони не збираються розумітися на проблемах населення, вони турбуються лише про своє збагачення.

Скривджені люди чи посадовців населення, дуже часто зляться, а також мріють помінятися місцями з підступними і несправедливими особистостями, щоб вони відчули, стали чуттєвішими і добрішими до населення. Бабуся за своє життя нажилася і натерпілася, сьогодні їй набридло мовчати, вона почала в небо посилати прокляття, і відбила можливість у державу брати хабарі, а особливо жадібного чиновника. Як проходитимуть подальші події фільму «Проклятий чиновник», чи зможе бабуся добитися справедливості, і зробити так, що будь-які місцеві люди жили набагато спокійніше та щасливіше?

Дивитися фільм «Проклятий чиновник (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Проклятий чиновник (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проклятий чиновник (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Проклятий чиновник (2021)