Екіпаж 314 (2021) всі серії

Мелодрама Екіпаж 314 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
7 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
20 мин.

Серіал комедия «Екіпаж 314 (2021)»:

Сюжет комедійного серіалу «Екіпаж 314» розповідає веселу історію найкращих друзів на ім'я Валера, Санич та Льоня, які працюють у Бобровську. Місцеві жителі самі ненавидять невелике містечко, особливо молоде населення. Патрульні екіпажі 314 постійно потрапляють у неприємності. За допомогою до них звертаються лише у крайніх випадках, намагаються обходити їх стороною, знаючи, чим це може обернутися. Чоловіки не бояться порушити закон, вони живуть за власними принципами та встановлюють свої правила.

Зіткнувшись із кримінальним світом, вони часом руйнують межу між ним і законом, щоб зрештою добитися справедливості. Жодна справа не може обійтися у партнерів спокійно. Навіть коли все складається вдало, їм вдається знайти собі проблеми. Часто товаришам доводиться діяти за ситуацією, вибирати легкі шляхи вони не звикли і тому часто ухвалюють невірні рішення. Незважаючи на всі свої недоліки, чоловіки найкращі у своїй справі. Тільки вони можуть за кілька днів вийти на слід небезпечного маніяка, розкрити таємницю десятиліття, зловити злодія та повернути вкрадене.

Серіал Екіпаж 314 (2021) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Екіпаж 314 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Екіпаж 314 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Екіпаж 314 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Екіпаж 314 (2021)