Минулому мене не зломити (2022)

«Минулому мене не зломити (2022)»:

Ніна Лігачова довго прожила у нещасливому шлюбі та сподівалася, що все налагодиться. Але щодня з чоловіком був катуванням, тому героїня разом із сином-підлітком Кирилом втікає з рідної периферії області. У великому місті жінці належить починати життя наново. Ніну чекають стреси та тривоги. У Лігачової з'явилася робота, яка їй подобається. Також героїню підтримує віддана подруга, яка незмінно готова допомогти словом і справою. Крім того, у Ніни склалися добрі стосунки з новим знайомим – адвокатом Олегом Стрельцовим.

Цей чуйний і надійний чоловік побачив у героїні споріднену душу. На жаль, темне минуле не відпускає нещасну. Справа в тому, що її переслідує відставний поліцейський Квашнін. Зустріч із цим корупціонером мало не зламало долю Ніни в юні роки. Колишній оперуповноважений знову спробує зіпсувати життя жінці. Вона розуміє, що навряд чи сховається від перевертня, що лякає її, в погонах. Але одинока мати спробує знайти в собі сили, щоб розібратися з наслідками похмурого минулого і подолати інші труднощі, що випали на її частку. Беглянка чекає боротьба за своє щастя. Лігачова також зустріне чоловіка, якого по-справжньому закохається.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Минулому мене не зломити (2022)