Ніколи не здавайся всі серії

Мелодрама Ніколи не здавайся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 квітня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
46 хв.

Серіал мелодрама «Ніколи не здавайся »:

У свої 36 років Марині вдалося багато чого досягти. Красива і чарівна особа зуміла пройти великий шлях, щоб досягти великих висот. Тепер праці героїні окупилися. Представниця прекрасної статі отримала можливість стати власницею серйозної фірми. Також у неї з'явився впливовий залицяльник, що готовий одружитися на красивій жінці. Щодня панночка вечеряє в престижних ресторанах і подумує про розвиток підприємства, а також обговорює швидке весілля з нареченим. З боку життя Марини нагадує справжню казку, де принцеса вільно може обрати для себе все, що тільки побажає.

Проте мало кому відомо, що за прекрасною ширмою давно ховається болюче минуле, про яке героїня мало кому розповідає. Раптова поява на фірмі давньої знайомої Юлії змушує дівчину згадати про давнє часу і повернутися в рідне місто, щоб виправити допущені помилки в юності. У провінції Марину очікує не тільки зустріч з приятельками, але і спілкування з тими людьми, хто може їй нашкодити. Готова героїня витримати випробування і постаратися пробачити кривдників, щоб у підсумку здобути справжнє й довгоочікуване щастя?

Серіал Ніколи не здавайся 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ніколи не здавайся » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Ніколи не здавайся 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніколи не здавайся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніколи не здавайся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Ніколи не здавайся (2020)