Пізні квіти всі серії

Мелодрама Пізні квіти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
9 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Пізні квіти »:

Віра не могла нарікати на долю, вважаючи, що та дала їй все для справжнього щастя. Чуйний, турботливий чоловік, будинок повна чаша, де завжди панує розуміння і ідилія. Але удавана зразкова пара з боку дуже скоро розпадається і для самої героїні це стає повною несподіванкою. Той день, коли чоловік заявив їй, що йде до молодої коханки став для неї фатальним ударом. Зрада, зрада і брехня, як гірко і прикро, що вона довгий час була сліпа і перебувала в щасливою ейфорії, яка не дозволяла їй помітити, що все відбувається. Як же їй тепер жити далі?!

Одного разу сама життя підкине їй відповідь на дане питання. Жінка знайомиться з привабливим чоловіком Сергієм. Він удівець, льотчик і просто хороша людина. Іскра симпатії пробігла між ними відразу, але виявилося не так гладко, як би бажали закохані. У Сергія ризикова робота, яка вічно підносить йому неприємні сюрпризи, але він звик так жити, балансую на межі здорового глузду і вимушеної небезпеки і по-іншому не уявляв свого існування. А ще на шляху Віри стає стара подруга завидного нареченого, яка зовсім не рада появі нового захоплення, того, кого вона вважає своїм і поступатися його не збирається.

Серіал Пізні квіти 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Пізні квіти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пізні квіти 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пізні квіти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізні квіти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пізні квіти (2014)