Рідні пенати всі серії

Мелодрама Рідні пенати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
24 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
85 мин.

Серіал мелодрама «Рідні пенати »:

Тетяна до певного моменту могла з упевненістю, позитивно відповісти на питання чи щаслива вона. І це з боку здалося б повною правдою. Розкішний будинок, турботливий і успішний чоловік, з яким вони завжди знаходили розуміння. Улюблений син Артем - гордість батьків і свекруха, з якої у невістки чудові стосунки. Але, вся ця видима ідилія звалилася відразу, після того, Таня дізнається, що у чоловіка є коханка і він давно обманює її, граючи роль зразкового і люблячого сім'янина.

Тепер її Борис чужий для неї чоловік, який показав їй ту сторону своєї сутності, про що вірна дружина ніколи не здогадувалася. І ось коли дружина, повна впевненості, що пробачити підлу брехню вона не зможе, вирішує подати на розлучення, розлючений ловелас загрожує не тільки вигнати її з дому, залишити без гроша, а й позбавити батьківських прав. Щоб уникнути цієї страшної долі, вона забирає Артема і таємно тікає. Тимчасовим притулком для втікачки з дитиною, стає невеликий готель під назвою «Пенати» розташований в маленькому провінційному містечку. Керуючою того самого готелю працює давня приятелька героїні, яка і погоджується допомогти подрузі.

Серіал Рідні пенати 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Рідні пенати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рідні пенати 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рідні пенати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідні пенати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рідні пенати (2018)