Подаруй мені трохи тепла

Мелодрама Подаруй мені трохи тепла  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Фільм драма, мелодрама «Подаруй мені трохи тепла »:

Віра красива і молода студентка, яка вчитися на третьому курсі інституту і працює на хлібозаводі. До неї давно придивляється її сусід по гуртожитку Вовка, але героїня всіляко припиняти його спроби запросити куди-небудь. Одного разу повертаючись додому через темний парк, на героїню нападає бездомна собака, від якої по щасливою випадковості її рятує незнайомець, пізніше представився, як Микола. Якщо не той випадок, напевно, їм ніколи і не судилося зустрітися.

Але зараз після деякого часу героїня з упевненістю може зізнатися собі, що закохана і щаслива. Коля такий уважний, турботливий і веселий. Вона немов потрапила в райдужну казку, де їй затишно і добре. Але все занадто ідеально, щоб бути правдою. Віра дізнається, що улюблений промишляє викраденням автомобілів. До певного дня фортуна посміхалася йому, але чергову справу виявилося провальним. Тепер хлопцеві загрожує серйозний тюремний термін. Кохана так любить його, що готова була чекати поки він звільниться, будуючи плани на їх подальше спільне життя. Поки не отримала трагічну звістку про те, що Коля загинув.

Дивитися фільм «Подаруй мені трохи тепла » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Подаруй мені трохи тепла онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Подаруй мені трохи тепла дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подаруй мені трохи тепла онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Подаруй мені трохи тепла (2013)