Побалую мою гончарку (2022) всі серії

Мелодрама Побалую мою гончарку (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
44 хв.

Серіал мелодрама «Побалую мою гончарку (2022)»:

Героїня дорами здійснила подорож у часі та з археологічних розкопок перемістилася в минуле. У Країні Небесного Каміння, куди потрапила дівчина, дуже цінують глину. А героїня прийшла до тями Сусу, яка, мабуть, єдина не любить глину, за що її кожен може убити безкарно. Дівчину рятує Сун Інчень вчитель у Гончарній академії.

Намагаючись потрапити у свій світ, героїня безрезультатно пробує різні способи. Сун Інчень підозрює дівчину в шпигунстві і, щоб дізнатися напевно чи це правда, вирішує тримати її ближче до себе, а саме робить її своєю ученицею. Чи повернеться героїня назад, чи їй судилося залишитися в минулому ми дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Побалую мою гончарку (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Побалую мою гончарку (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Побалую мою гончарку (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Побалую мою гончарку (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Побалую мою гончарку (2022)