І розцвів соняшник (2021) всі серії

Мелодрама І розцвів соняшник (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «І розцвів соняшник (2021)»:

Олена Цвєткова - помічниця прославленого і видатного хірурга Лазарева. Той постійно бачив цю привабливу дівчину і в екстремальних ситуаціях, і в спокійній обстановці. Усміхнена і старанна співробітниця клініки захоплювала хірурга і зуміла пробудити в ньому пристрасть і ніжні почуття. Той наважується зробити красуні пропозицію. Вона погоджується зіграти з начальником весілля. Наречена по-справжньому не любить геніального лікаря, але нескінченно поважає і відчуває себе впевнено поруч зі рятує життя професором.

Крім того, Цвєткової подобається думка, що вона буде надихати цього майстра і просто чудову людину. Але Олені попадається той, кого вона дійсно полюбила - ризикованого і сміливого хлопця на ім'я Іван. Молода людина викликав у Олені то, чого вона давно не відчувала. Асистентка збирається зізнатися Лазареву, що шлюб скасовується. Але раптово дізнається, що Іван є сином її знаменитому босові. У Цвєткової складні відносини з коханим, які можуть зруйнуватися її визнанням хірурга. Як надійде асистентка видатного фахівця? Героїня намагається зрозуміти, чому її переслідують невдачі і все більше віддаляють довгоочікуване щастя.

Серіал І розцвів соняшник (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «І розцвів соняшник (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал І розцвів соняшник (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися І розцвів соняшник (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » І розцвів соняшник (2021)